Var bor vi under vår resa?

Hej, Även om vi inte trodde att kontakten skulle fungera idag och imorgon så har vi fått ett bra hotell med utmärkt uppkoppling och därför kommer här några bilder på hotell och rum. Hela denna resan har hittills vara mycket bra rum med näst intill nya sängar i alla rummen. Priserna variera ganska mycket och beror helt o hållet om där finns 1-2 hotell eller 8-10 hotell på orten. Billigast är det när där finns många hotell. I mer än hälften ingår frukost av varierande kvalitet, allt ifrån kaffe med en muffins till komplett med korvar, ägg, frukt, muffins, bagel, mm. Pris snitt hittills är: 860:-/natt med frukost.

Inga natur eller djurbilder idag? Jo givetvis kan ni inte undslippa detta utan här kommer 2 st bilder på Bald Eagle (vithuvud örn).

¨-
¨-
2
1
1
1
1
1
1
1

Ok, allt för denna gången. Just nu är vi i Whithorse på Midnight Sun Inn och imorgon ger vi oss iväg mot Haines dit vi kommer om 3 dagar. Detta är ett av målen med resan att vara i Haines när alla örnarna är där, inte ovanligt med upp till 4000 st på en gång.

Ha Det Bra!

kram från Monica o Bertil

#eagle

Författare: laserlindesreseblogg

Vi är pensionärer som försöker att resa 4-6 månader om året och då företrädesvis till USA och Canada men även till olika Europeiska länder. Tidigare besök i Japan och Kina kommer att följas upp under nästkommande år.

En tanke på “Var bor vi under vår resa?”

  1. Hej
    De där örnarna är verkligen mäktiga. Önskar er lycka till med att få se riktigt många!
    Hotellet med de tre sängarna verkar häftigt, om de inte är fyllda av plast som ni berättade om🤣
    Igår, 1/10 kom flera fågelsträck över huset här och drog söderut. Senare än vanligt men gav samma känsla som alltid av att jag vill följa med!!!
    Må bäst!
    Kramar

    Gilla

Lämna en kommentar